Over mij,

Het fotograferen begon zo’n 40 jaar geleden.
Eerst met een geleende camera, een Canon AE 1 met een aantal lenzen van een oom van mij. Uiteindelijk leende ik die camera zoveel dat hij zelf niet meer op pad kon en ik heb toen maar besloten om zelf een camera te kopen met het nodige glaswerk.

Op een avond was ik op weg naar de Fotogroep Oirschot waar ik destijds bij zat; die avond zou ik een cursus krijgen in het ontwikkelen van een filmrolletje en daarna natuurlijk het leren afdrukken.
Ik had, toen ik naar Oirschot reed, mijn camera bij waar ik nog een aantal opnames op kon zetten. Het was die avond zeer slecht weer met in de verte onweer.
Ik heb toen wat opnames gemaakt van het onweer, die ik even erna bij de cursus ging ontwikkelen en afdrukken. Bij het ontwikkelen van de film zag ik al die tentakels van het onweer, het werd nog versterkt op het moment dat er een foto van geprint werd.
Sinds die eerste zwart-wit foto van het onweer, ben ik helemaal verzot op onweer.

En nu, jaren later worden de prints alleen maar mooier [ook door de digitale technieken] wat resulteerde in een Expo op mijn werk van 4 wonderschone onweersplaten.

Ik ben Canon altijd trouw gebleven en heb nu een Canon 5D mk2 plus grip en de nodige lenzen erbij.
Nu jaren later heb ik nog steeds plezier in fotograferen, zo ook met mijn IPhone 6sPlus icm het Manfrotto KLyp lenzen systeem.

Als ik in de natuur ben kom ik helemaal tot rust.
Mijn favoriete natuurgebieden zijn de Strabrechtse Heide, Herbertus bossen,
Groote Heide en het Dommelgebied.

Ik heb in 2010 de Fotovakschool in Boxtel gedaan en heb al verschillende publicaties gehad in boeken en tijdschriften. Ook heb ik met bekende fotowedstrijden mee gedaan, zoals National Geographic en Argus België.